Behandlingar

Har du spända, stela, trötta, ömma, värkande muskler? Känns det i ryggen, skuldrorna, nacken, armarna, benen eller någon annanstans? I så fall rekommenderar jag dig att prova på terapeutisk massage.

Med Terapeutisk massage menar jag djupgående massage där jag fokuserar på att behandla de muskler som är spända och bidrar till dina problem. Syftet är att mjuka upp musklerna och få igång blodcirkulationen i dem, detta resulterar i att musklerna återhämtar sig och slappnar av. För att åstadkomma detta använder jag tekniker från svensk klassisk massage, bindvävsmassage och triggerpunktsbehandling. Mitt arbetsområde är dina mjukdelsvävnader dvs. muskler, bindväv, senfästen och benhinnor.

Behandlingen kan tidvis göra ”skönt ont”, särskilt när jag masserar och trycker på triggerpunkter. Därför ser jag till att kommunicera med dig så att vi anpassar massagetrycket så att det passar dig.

Om jag anser att du behöver kompletterande behandling eller träning rekommenderar jag dig vidare till naprapat eller sjukgymnast.

Ökat lugn och minskad stress?

Lider du av ständig stress eller oro? Har du svårt att koncentrera dig på dagarna eller svårt att sova på nätterna? Stressen har kanske gett dig fysiska besvär såsom högt blodtryck, matsmältningsbesvär eller något annat? I så fall rekommenderar jag dig att prova på avslappningsmassage.

Vid denna typ av massage är behandlingen lugn och mjuk. Vid avslappningsmassage får du en varsam form av svensk klassisk massage som stimulerar dina ”lugn och ro”-hormoner, bland annat oxytocin.

Denna typ av massage passar för dig som är gravid eller har fibromyalgi. Vid gravidmassage så används en speciell gravidkudde, detta gör att du kan ligga skönt på mage genom hela graviditeten.

Journal

När du kommer för första gången så kommer jag ta en journal, detta är för att kartlägga din nuvarande situation. Det är viktigt för mig att få vetskap om ifall du har någon skada eller sjukdom som kräver att jag vidtar försiktighet eller speciella åtgärder. Ett annat syfte med journalen är förstås att jag ska få information om dig och dina eventuella problem med muskler och leder, så att jag kan hjälpa dig så bra som möjligt.

Prislista

Halvkroppsmassage 30 min – 450 kr

Halvkroppsmassage 45 min – 600 kr

Hel/halvkroppsmassage 60 min – 720 kr

Hel/halvkroppsmassage 75 min – 820 kr

Hel/halvkroppsmassage 90 min – 920 kr

Oavsett om det är terapeutisk massage, avslappnings massage, gravid massage eller fibromyalgi massage, så är priset för tiden densamma.

Efter varje behandling erbjuds du en stämpel på ditt kundkort. Vid tionde tillfället erbjuds 50% rabatt på valfri behandling. Erbjudandet går att utnyttjas en gång per person.

Det är viktigt att ta hand om sig själv och inte låta besvär med kroppen gå för långt. Många känner att de haft sina problem länge och att det är något man får leva med, men ge då en behandling hos mig ett försök!

Jag tar emot kontanter/kort/swish och alla priser är inkl. moms. Jag innehar F-skattsedel så jag erbjuder även faktureringsmöjligheter för företag. 

Jag trollar också. Läs mer här!

Ph Magic