Om mig

Mitt namn är Philip Frondelius och jag driver ett företag som Massageterapeut i Katrineholm. Jag finner ett stort intresse i att hjälpa människor leva friska, aktiva liv utan värk och smärta. Går du med smärta och har ont, ser jag det som en utmaning att få hjälpa samt stötta dig där du befinner dig i din nuvarande situation. Att hjälpa människor i vardagen och öka livskvalitén tycker jag känns meningsfullt.

Jag har tidigare studerat positiv psykologi samt kognitiv neurovetenskap på Skövde Högskola. Positiv psykologi innebär vetenskapen bakom styrkor och personlighetsdrag som gör det möjligt för individer och samhällen att utvecklas och växa. Positiv psykologi som tema utgår från att människor vill leva meningsfulla liv, ägna sig åt att utveckla sina styrkor och egenskaper, samt att öka upplevelserna av social samvaro, arbete och fritid.

Kognitiv neurovetenskap är läran om hur hjärnan möjliggör psykologiska fenomen, det vill säga hur hjärnan fungerar när det kommer till känslor, beteenden och perception. Mitt intresse för hur effekten av hormoner och signalsubstanser verkar på hjärnan och kroppen, ledde till att jag studerade till massageterapeut på Axelsons Gymnastiska Institut. Axelsons är Nordens äldsta och största skola inom massage, friskvård och kroppsterapier.

Jag trollar också. Läs mer här!

Ph Magic